Тернопільщина молиться за здоров’я Надії Савченко

Опубліковано:
1 Березня, 2015

Сьогодні, 1 березня у більшості традиційних українських церквах Тернопільщини парафіяни моляться за здоров’я нескореної кремлівської бранки, народного депутата України від партії ВО «Батьківщина», патріота України Надії Савченко. 

«Ми постійно молимося за Надію, наші партійці, від початку її оголошення про голодування, давали за здоров’я Надії під час недільних літургій в храмах Тернопільщини. Після її листа-звернення, ми порадилися і вирішили, що ця неділя має стати особливо наповненою молитвами за її здоров’я, бо саме молитва – є найбільшою підтримкою і допомогою для людини, яка так її потребує. Тому сьогодні, практично у всіх традиційних українських церквах Тернопільщини, наші партійці дали за здоров’я Надії і запалили свічки в молитві за неї», – розповідають у “Батьківщині”.

За його словами, з вівторка, 3 березня партійці «Батьківщини» збиратимуть підписи на підтримку Надії Савченко в наметах, які будуть розміщені в місті Тернополі та районах області.

«Ми закликаємо тернополян та жителів області молитися за Надію, долучатися до всіх заходів на її підтримку. Так, сьогодні делегація представників Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» знаходиться на Софійській площі в Києві, де о 13.00 відбудеться міжконфесійний молебень «За Україну, за Мир, за Надію», – кажуть однопартійці Савченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молитва, #надія савченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: