Тернопілля обзавелось туристичним логотипом

Опубліковано:
24 Березня, 2015

Вчора, 23 березня, у Тернопільській обласній адміністрації офіційно представили туристичний логотип області.


Автор проекту Юрій Козоріз зізнався чесно, що думати над емблемою йому довго не довелося «Думав один вечір. Намалював за пів години. Мені було цікаво і не  складно».

 

Головне те, що Юрій хотів у ньому відобразити: руїни замків, велику кількість храмів та печер. Напис вирішили зробити латиною. Тернопілля розділили на «Тернопіль» і «я», а між ними вставили п’ятипелюсткову квітку терену.

 

Юрій Козоріз за перемогу у конкурсі отримав винагороду 2000 тисячі гривень від спонсора проекту Михайла Гросуляка.

 

Емблему представлять 25 березня на всеукраїнському туристичному конкурсі. «Створення такої емблеми – це перший крок у розвитку туризму, де потрібно зробити ще дуже багато», – говорить пан Гросуляк.

Крім емблеми планують ще придумати девіз туристичної Тернопільщини. Кожен тернополянин може запропонувати свій на офіційній сторінці «Тернопільщина туристична» у Фейсбуці.

 

Оксана Ботюк


 

Поділитись:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло грасуляк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопільські новини, #туристичний бренд, #юрій козоріз, #яворський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: