“Тернопільводоканалу” заважають працювати рішення міської ради (Відео)

Опубліковано:
25 Грудня, 2015

Кіоски та рекламні щити, розміщені на водомережах, перешкоджають ремонту чи обстеженню комунікацій “Тернопільводоканалу”. Така проблема у Тернополі є, стверджують комунальники. В разі аварії на мережах, над якими є подібні споруди, ремонтувати незручно, а люди можуть залишитися без води на тривалий час.

 

Працівники КП “Тернопільводоканал” та знімальна група прибули на Збаразьке кільце. Під землею проходить водопровід діаметром півметра, а на ньому споруджено кіоск з продажу квітів. Комунальники скаржаться: на неодноразові переписки та звернення водоканалу підприємці не реагують, кажуть, що у них є всі дозвільні документи на розміщення цього торгового закладу.

 

– Була необхідність замінки засувки. І для того, щоб сюди заїхав кран, ви бачите, що все обставлене кіосками. Неможливо оперативно вирішити ці питання. Щоб був кран, щоб була машина, в якій загружений цей прилад. Це дуже затягує в часі. Може тривати і день-два. А у випадку аварії трубопровід такого великого діаметру може прирівнятися до якогось конкретного, скажем, лиха, – говорить начальник водоканалізаційної інспекції КП “Тернопільводоканал” Іван Гладкий.

 

Справа в тому, що більшість таких кіосків споруджені давно. Тоді справді не вимагали погодження з КП “Тернопільводоканал”. Наразі проблему створюють і рекламні щити, які розміщені на територіях, де проходять водомережі. У разі аварії чи поломки всі ці споруди доведеться знести. Та вирішення цього питання є.

 

– Цю проблему треба вирішувати спільно з міським керівництвом, щоб входили в якийсь комітет. Щоб зібралися всі органи виконавчої влади за круглим столом і спільно вирішили. Як що є можливість – десь змісти це. І щоб не уникали зустрічей з нашим керівництвом, щоб узгоджували, де проходять мережі, і тоді ставити ці кіоски і МАфи, – каже Іван Гладкий.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: