Тернопільщина – рекордсмен із виготовлення спирту в Україні

Опубліковано:
20 Березня, 2015

Марилівський спиртозавод у селі Нагірянка Чортківського району лише від початку року виготовив 317,7 тисячі декалітрів спирту. Це третина усього виготовленого в Україні спирту, пише beztaby.te.ua.


Усього за  січень-лютий поточного року державне підприємство «Укрспирт» виготовило 926 тисяч декалітрів спирту, з них 656 тисяч декалітрів спирту етилового та 210 тисяч тонн технічного, – повідомляє прес-служба ДП «Укрспирт». За січень-лютий поточного року тимчасове керівництво держпідприємства запустило 12 заводів.

 

Раніше керівництво спиртзаводу у Нагірянці обвинувачували у невиплаті грошей за поставлену продукцію сільськогосподарським виробникам Чортківського району. 7 грудня обурені чортківчани через цей інцидент навіть перекривали дорогу державного значення Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виготовлення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спирт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: