Тернопільського суперспортсмена нагородили

Опубліковано:
20 Квітня, 2015

Срібного призера Дефолімпіади 2015 Андрія Андріїшина відзначили сьогодні у Тернопільській ОДА. Хлопець здобув чотири срібні нагороди.

 

Попри проблеми зі здоров’ям досягнення Андрія Андріїшина змушують лише позаздрити.

 

– Андрій почав займатися лижами у 2002 році. Перший старт його був в 2007 році у Солт Лейк Сіті, – Віктор Федорчак тренер спортсмена.

 

Цього року срібні медалі лижник здобув на чотирьох етапах Дефолімпіади: заїзді класичним стилем, 10 км вільним стилем, у командному спринті і у гонці з масовим стартом на 15 км.

 

– Я займаюся спортом давно. Деякий час крос бігав. не знав що мені подобається. що вибрати. Це важкий спорт, але я стараюсь. Подобаються найбільше заїзди на далекі дистанції, – розповів мовою жестів Андрій Андріїшин.

 

За суттєві досягнення Андріїшина нагородили у ОДА.

 

– Кожен з тих, хто віддає своє життя за популяризацію України, гідно представляє Україну і тим більше Тернопілля – наші герої духу. Ті, хто дозволяє нам відчути себе здоровою нацією, – сказав під час нагородження голова ОДА Степан Барна.

 

Дефолімпіада 2015 року проводилася у Сочі. Команда тернопільського лижника довго вагалась чи брати участь у ній, адже існував чималий ризик упередженого ставлення до спортсмена. Втім, Анріїшину вдалось гідно представити Україну попри неприязне ставлення сочинців.

 

Юлія Швець

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій андріїшин, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмен, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: