Тернопільський священослужитель знає, як подружитися зі здоровим глуздом

Опубліковано:
31 Січня, 2016

Простий і оригінальний споспоіб потоваришувати зі доровим глуздом запропонував у соціальній мережі Фейсбук тернопільський священик Євген Заплетнюк.

 

«Якщо створити фейковий екаунт, у якому замiсть iменi написати “здоровий”, а замiсть прiзвища – “глузд”, а потiм додати його сoбi в друзi, то через рik фейсбуk вам нагадае, що ви вже рiк дружите зi здоровим глуздом. Дарую iдею!», – написав отець на своїй сторінці.

 

Священнослужитель у Тернопільському обласному наркологічному диспансері (саме так зазначено в його життєписі в соцмережі) знає про що каже, бо дружити – вміє. В отця Євгена у Фейсбуці є багато друзів, а його дотепні пости в мережі завжди набирають багато “лайків” і коментарів. 

 

Тож тим, кому бракує товаришів, а тим паче – здорового глузду, можна сміливо втілювати ідею в життя. Адже священик на зле не нарадить.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: