Тернопільський сайт можуть заборонити в Росії (Документ)

Опубліковано:
11 Грудня, 2015

Один з Тернопільських сайтів точно не є сепаратистським. Ба, більше – сайт вважається настільки патріотичним, що на нього покалав око Роскомнадзор. Це офіційний державний орган Московії, який правильно називається федеральна служба з нагляду в галузі звязку, інформаційних технологій та масових комунікацій.

Відповідно до російського законодавства та рішення Новокуйбишевського (?!) суду, сайт TeNews внесений в реєстр організаторів поширення інформації в мережі «Інтернет», на яких розміщується загально доступна інформація і доступ до яких протягом доби складає більше 3 тисяч користувачів.

 

Але москалі є москалі…

Вони не тільки почали слідкувати за тернопільським сайтом, але і вимагали внести в адмінчастину відповідний файл, який і запропонували в листі на ім’я редакції сайту.

А потім в кращих традиціях «старшого брата» ще і пригрозили: якщо протягом 72 годин адміністратори сайту не виконають вимог роскомнадзора, то сайт буде внесений в перелік тих, які заборонені для користувачів у Росії.

В Тернополі, де тебе чиновники найвищого рангу можуть просто так назвати сепаратистом, дуже важливо мати довідку, яка підтверджує протилежне. Сайт tenews.te.ua таку довідку вже має. 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: