Тернопільський професор-воїн Микола Лазарович репрезентує книгу, написану на передовій

Опубліковано:
4 Березня, 2016

Сьогодні о 13.00 год у конференцзалі №3 готелю «Тернопіль» відбудеться прес-конференція відомого тернополянина Миколи Лазаровича, професора, лауреата конкурсу «Людина року – 2015», учасника АТО.

 

 

Професор-воїн разом директором видавництва «Джура» Василем Ванчурою представлять широкому загалу книгу М.Лазаровича “Леґіон українських січових стрільців. Формування. Ідея. Боротьба”, яка нещодавно побачила світ у цьому тернопільському видавництві. У книзі на основі архівних матеріалів розглядаються причини, передумови і наслідки зародження українського стрілецького руху в Галичині. Проаналізовано основні принципи та умови організації леґіону Українських січових стрільців, його завдання, особовий склад, участь в бойових діях, роль і значення стрілецтва у Листопадовій революції.

 

Незвичайність та особливість цієї книги полягає в тому, що вона була написана не у кабінетній тиші, а на передовому краї боротьби за сучасну незалежну Україну,  оскільки автор доопрацьовував її  у години  відпочинку та затишшя в Зоні АТО, де перебував  як вояк-доброволець Російсько-української війни 2014–2016 років. 

 

 Організовує зустріч Тернопільський прес-клуб.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Тернопільський професор Микола Лазарович розповів про свою участь в АТО

Професор повертається з війни

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: