Тернопільський політик-невдаха вирішив використати Наливайченка?

Опубліковано:
9 Березня, 2016

Екс-нашоукраїнець та екс-депутат Тернопільської міської ради Петро Мандзій був помічений на представленні команди екс-голови СБУ України Валентина Наливайченка.

Про це пише УНІАН, говорячи про створення Наливайченком ГО «Антикорупційний рух».

Якщо вміти розбиратися в тернопільському політичному істеблішменті, то відразу впадає в око невидима присутність давнього друга Мандзія відомого тернопільського будівельника Василя Лила.

Подейкують, що саме Василь Йосипович був тіньовим “рішалою” від імені нашоукраїнської братії в міській раді. Так свою посаду начальника управління освіти здобула Ольга Похиляк, так Петро Мандзій отримав доступ до тендерів на харчування учнів в школах. А сам Василь Лило виборов прихильність мера через вирішення бізнесових справ та удостоївся поваги представляти партію-сателіт “Солідарність правих сил”.

Політична реінкарнація Мандзія свідчить про те, що є ще порох в порохівницях у малочисельної нашоукраїнської команди. І заступництво впливового, хоч і подекуди популістичного політика, стане в пригоді для збереження власних позицій.

Адже Наливайченко чітко дав зрозуміти про створення ще поки що не передвиборчого, але вже блоку: “Серед своїх партнерів лідер «АР» назвав партію «Батьківщина» Юлії Тимошенко, партію «Громадський контроль» Дмитра Добродомова та всі інші проукраїнські демократичні сили”.

Після відновлення політичної ваги команда Лила-Мандзія знову стане гравцем. І в доступі до бюджетних коштів і в війні за земельні дідянки.

Залишається тільки зрозуміти одне: навіщо опиратися на тернопільських лузерів самому Наливайченку?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: