Тернопільський нардеп зізнався, що підробляє

Опубліковано:
6 Березня, 2015

Нещодавно відомий політик та бізнесмен Роман Заставний поділився секретами свого успіху. Інтервю з ним опублікував “Фактор”. 

За словами політика, він радіє з того, що у 2010 році програв вибори міського голови: “Та найважче було на посаді міського голови, це точно. Взагалі, кожна людина має розуміти, що коли з якимось проханням звертається до Бога, то треба бути готовим, що він її почує. Коли я програв у 2010 р. вибори, то Бог, виявляється, мене почув, – я ж просив спокою”.

Роман Заставний визнає, що, незважаючи на статус нардепа, продовжує опосередковано займатися бізнесом: “Будучи сьогодні держслужбовцем, я також консультую багато бізнесових структур. Вони дуже різнопланові, треба швидко переключатися з одного напрямку на інший. Це непросто, але цікаво”.

Турбує нардепа, який постійно наголошував на тому, що не є бідною людиною, і те, що його не дуже люблять в Тернополі: “В нас за всі роки незалежності не виховали поваги до тих людей, які вміють заробляти гроші. Давайте проаналізуємо. Та людина, яка успішна, її в Тернополі не люблять, об’єктивно кажу. Замість того, щоб взяти приклад, навчитись, в нас просто тихо ненавидять. Це неправильно”.

Зазначимо, що Роман Заставний є представником партії “Народний фронт”, яку очолює Премєр-міністр України А.Яценюк, і яка стала переможцем у багатомандатному виборчому окрузі на минулих парламентських виборах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підробляє, #роман заставний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: