Тернопільських вербувальників обміняють на українських військовополонених

Опубліковано:
13 Березня, 2015

Осіб, звинувачуваних у вербуванні ними жителів Тернопільщини для участі у терористичних організаціях, обміняють на українських військовополонених.

 

«Процесуальним прокурором внесено клопотання про скасування обраного запобіжного заходу, у зв’язку з підготовкою обміну підозрюваних на українських військовополонених. – повідомили у прес-службі прокуратури області. – Операцію з обміну організовуватимуть працівники СБУ на виконання задекларованих Президентом України вимог обміну українських військовополонених».

 

Судовий розгляд триватиме надалі і, в разі подальшої неявки підозрюваних на засідання суду, їх буде оголошено в розшук та вживатимуться заходи щодо їх затримання.

 

Чутки про закриття вказаного кримінального провадження прокуратурою Тернопільської області категорично спростовуються.

 

Нагадаємо, що раніше обмін мешканця Тернополя, якого звинувачували у співпраці з терористичними організаціями, вже здійснювався.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вербувальники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полонені, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: