Тернопільські студенти показали, як себе повинен поводити кожен чоловік

11.03.2015 18:53   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Олег Жак

Двоє тернопільських студентів допомогти впіймати підозрюваного у кількох розбійних нападах. Брати Вадим та Віталій Дальські - студенти місцевих вузів – медуніверситету та політехнічного. Вони йшли попри магазин на масиві Дружба, коли побачили, що з магазину вибіг чоловік, а за ним продавець з криками про розбій. Юнаки не розгубилися і кинулися за втікачем.

 

Вадим розповідає, що коли побачив у руках зловмисника зброю, то не думав про наслідки, вибив пістолет та не випускав з рук утікача. Допоміг йому у цьому брат. За кілька хвилин на місце пригоди приїхала державна служба охорони та міліція.

 

Хлопці переконані, що кожен свідомий чоловік вчинив би так само, як зробили вони.

Відповідно, від імені громади та міліції Олександр Богомол разом із заступниками Русланом Баликом та Олегом Ляховичем подякував братам Дальським. Він вручив їм подяки та іменні годинники.

Як повідомляє прес-служба УМВС України у Тернопільській області, розбій у магазині на Карпенка – це не перший злочин тридцятитрьохлітнього мешканця села Байківці. Наприкінці лютого він здійснив ще один напад. Тоді чоловік, зайшовши в магазин «Продукти» на вулиці Куліша, почав погрожувати предметом,схожим на пістолет, вдарив продавця та викрав з каси 550 гривень. Затримати його не вдалося, бо в магазині не було камер спостережень та й обличчя нападника жінка не бачила.

 

Цього ж разу, у магазині по вулиці Карпенка зловмисник встиг забрати чотири пачки сигарет марки «Честерфілд», одну пачку «Вінстона» на загальну суму сто п’ятдесят п’ять гривень.

Наразі зловмисника затримали відповідно до статті 208 і помістили в Теребовлянський ізолятор тимчасового тримання. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 187 частина 2 ККУ – розбій. Триває слідство.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі