Тернопільські депутати-мажоритарники «продалися» заради мешканців області?

Опубліковано:
25 Грудня, 2015

Депутати-мажоритарники Тарас Юрик та Микола Люшняк (обоє входять в пропрезидентську фракцію Блоку Петра Порошенка «Солідраність») проголосували за прийняття бюджету на 2016 рік.

За чутками, мажоритарниам за голос пропонували врахувати їхні інтереси по округу на суму близько 10 мільйонів гривень. В основному це капітальні видатки на різні обєкти соціальної, медичної, освітньої чи спортивної інфраструктури.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада прийняла бюджет на 2016 рік

Говорити про те, що спрацювала партійна дисципліна – не приходиться, бо їхній колега, теж порошенківець, Олег Барна за бюджет не голосував. Як і нардеп від обласного центру Тарас Пастух, який в залі бігав, але за реєстрацією, був відсутній.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Революція Гідності в Тернополі перемогла: регіонали завершили формування влади?

Не голосував за бюджет і свободівець Головко, а також депутати від «Опозиційного блоку».

Якщо чутки виявляться правдою, то на округи Люшняка і Юрика у 2016 році сумарно має бути спрямовано майже 20 мільйонів гривень, що є доволі значною сумою за мірками нашої області.

Обділеними залишаться південні та північні райони а також обласний центр, де нардепи не змогли виторгувати щось для своїх виборців в обмін на позитивне голосування за головний фінансовий документ країни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: