Тернопільська міська рада офіційно говорить неправду громаді!

Опубліковано:
6 Квітня, 2015

Часи в нас такі настали. Усвідомлюємо ми те, чи ні, але зараз пишеться історія. Новітня історія України. Вона, щоправда, досі не писалася настільки багатопланово і такими швидкими темпами.

 

Після Майдану змінилися ми всі, і змінилась країна в цілому і кожне місто і село в окремішньості. І так нам хочеться, щоб змінилися влада і правила гри в державі. Після стількох жертв Майдану і війни всм хочеться чистоти і порядності. Тим більше, що надворі Страсний тиждень, час, котрий сам по собі зобов`язує до чеснот.

 

Але. Наша дорога влада не кається. Чи, може, в неї є якийсь особливий духовний покровитель в таких питаннях? Хто-зна. Але брехня і надалі, навіть в такому часі, є головним атрибутом влади.

 

Сьогодні мало відбутися засідання спільної комісії по врегулюванню конфлікту між громадою міста і владою щодо будівництва торгового центру на Привокзальній площі. Проте, влада не дотримала обіцянки призупинити будову на час, поки триватиме конфлікт.

 


 

Представники громадськості, які ініціювали створення комісії для його розв’язання, демонстративно покинули зал засідань. Громадські організації ТО ВО Автомайдан, Самооборона Майдану, Рада бізнесу Тернопілля, Тернопільська правозахисна група висловлюють категоричну недовіру меру С. Надалу і міській владі і не будуть шукати компромісу з владою, яка не дотримується обіцянок. Громадські організації залишають за собою право на кардинальні дії.

 

Так було насправді.

 

А це версія Тернопільської міської ради, опублікована на офіційному сайті мерії. “6 квітня мало відбутися засідання комісії, під час якої представники чотирьох громадських організацій, забудовник, архітектори, фахівці з охорони культурної спадщини, цивільної оборони, підприємці та працівники міської ради повинні були обговорити усі конфліктні питання щодо будівництва торгового об’єкту біля залізничного вокзалу. Проте представники громадських організацій не взяли участі у роботі комісії”.

 

І отака лапша офіційно повішена на вуха громаді міста.

 

Цікаво: наша влада вважає себе якоюсь привілейованою окремою кастою, а не слугами народу? І питання ще: хіба ми обирали міську раду і мера для того, щоб вони забудовували місто, як собі хочуть і з синдромом скажених бобрів випилювали наші парки?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #брехня, #будівництво, #вокзал, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: