Тернопільська мерія звітує: продовжується капітальний ремонт Тернополя

Опубліковано:
1 Квітня, 2016

Відразу після зими відновилася програма капітального ремонту Тернополя. У нашому місті вже капітально відремонтували дорогу на вул. Пушкіна. 

 

Як розповідає міський голова Сергій Надал, позаминулого року на цій вулиці було здійснено першу чергу капітального ремонту, а на вихідних комунальники заасфальтували ділянку другої черги.

 

«На вул. Пушкіна облаштовано верхній та нижній шари асфальтного покриття проїзної частини. Щодо ремонту тротуару на цій вулиці, то будемо розглядати таку можливість згодом, за наявності у бюджеті додаткових коштів, – розповідає Сергій Надал. 

 

«Зазначу, що також днями комунальники заасфальтували прибудинкову територію на вул. Надзбручанська, 2. Там облаштували наразі нижній шар асфальтобетонного покриття. Повністю роботи будуть завершені до кінця тижня. Мерія розробила чіткий графік ремонтних робіт, який буде виконаний на 100 %», – звітує міський голова Тернополя.

 

Нагадаємо, що у Тернополі триває капітальний ремонт дворів на сімох вулицях: вул. Лепкого, 14, вул. Симоненка, 16, 18, вул. Новий Світ, 91, бул. Куліша, 4, просп. Злуки, 33, вул. Миру, 11, 12, вул. Курбаса,2. Триває ремонт вулиці Набережна бічна, а також поточний ремонт ділянок на вул. 15 Квітня, Об’їзна та Фабрична.

 

Також, на засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено титульний список капітального ремонту міжквартальних проїздів на 2016 рік. Впродовж року у місті буде відремонтовано шістнадцять проїздів, на ремонт яких виділено майже 9 мільйонів гривень.

 

Капітальний ремонт заплановано здійснити за такими адресами: вул. М.Вербицького,4  – вул. Є.Коновальця; вул. Старий ринок, 1,3,5; вул. Замкова-Руська; вул. В.Великого,4-бульвар Д.Вишневецького,5; вул. В.Великого,4-бульвар Д.Вишневецького,7; вул. Бродівська – вул. Лук’яновича; примикання вул. 15 Квітня до бульвару П.Куліша; вул. Київська- вул. Лепкого, 14; вул. Симоненка, 4 – вул. Симоненка, 16,18,20; вул. Л. Українки, 12 – вул. Героїв Крут, 9; вул. Текстильна – Текстильна, 10; бул. Д. Вишневецького, 2 – вул. Морозенка; пр. Злуки, 13,15- пр. Злуки, 19; пр. Злуки, 21-пр. Злуки, 23; вул. Бережанська, 53- вул. Надзбручанська; вул. П.Орлика, 3 – вул. Юності. 

 

Як бачимо, у виконкому міської ради на чолі з міським головою Сергієм Надалом, є чіткий і дуже детальний, покроковий план. 

 

Саме у такий спосіб, крок за кроком, і покращується комфорт у нашому місті, яке до 2010 року не знало капітального ремонту з радянських часів. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: