Тернопіль приєднається до загальнонаціональної хвилини мовчання

Опубліковано:
23 Серпня, 2015

Зокрема, о 12-й годині Тернопіль приєднається до загальнонаціональної хвилини мовчання у пам’ять про захисників України. Після цього на Театральному майдані відбудеться урочиста церемонія освячення та підняття Державного Прапора.

Згодом традиційно покладуть квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків Тараса Шевченка, Ярослава Стецька, Ярослави Стецько, В’ячеслава Чорновола та Степана Бандери.

О 14-й розпочнеться піша хода учасників Всеукраїнського фестивалю “Фольк – фест” центральними вулицями міста. Вона пройде від Театрального майдану до Співочого поля, де й відбудеться фестиваль.

В той же час, о 14-й годині на Театральному майдані відбудеться флеш-моб серед студентів середніх та вищих навчальних закладів Тернопільщини “Моя країна – єдина Україна”.

Крім того, в українському домі “Перемога” пройде презентація книжки Ярослава Гулька “Невідомий Тернопіль”. Розпочнеться вона о 13:30.

Також сьогодні буде проходити фестиваль “Галицька дефіляда”, виставка та майстер-класи майстрів народної творчості, а також безпрограшна лотерея від ТМО Товариства Червоного Хреста. Все – у парку “Національного відродження”.

А на вулиці Сагайдачного протягом для відбуватиметься соціальний фотопроект “Нас єднає Україна” та фотовиставка в рамках інформаційної компанії “Ми різні. Ми разом” за підтримки Королівства Нідерландів”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: