Тернопіль у ТОП-10 найромантичніших міст України (ФОТО)

02.12.2014 23:25   Джерело: http://like.te.ua/
Опубліковано : Тарас Савчук

1. Львів. Найбільш романтичним містом, на нашу думку, є Львів. Старе місто, безмежна кількість закладів на будь-який смак та гаманець, приязні люди, можна ще бруківку – ось неповний перелік того, чим Львів приваблює знову і знову. Прекрасний варіант для вихідного відпочинку двох закоханих.

 

 

 

2. Чернівці, або «український Париж». Казкове місто із дивовижною архітектурою та атмосферою. Гуляти не нагулятися, особливо коли погода сприяє.

 

 

3. Київ. Головне правило – обрати нестандартний маршрут. Не витрачати багато часу на центр столиці, а гуляти околицями центру. Обов’язковий пункт програми – Пейзажна алея із казковими мозаїчними скульптурами та Андріївський узів.

 

 

4. Івано-Франківськ. Зі Львова можна дегко дістатися Івано-Франківська, урізноманітнити романтичні вихідні, проведені на Західній Україні. Відома “Стометрівка” не залишить байдужим.

 

 

5. Балаклава. Дивовижне, затишне місце. Удвох тут можна заховатися від цілого світу. За годину можна обійти усе містечко, надихатися морськими бризами закохатися вдруге – цього разу у Балаклаву.

 

 

6. “Тунель кохання” у Клевані, Рівненська область. Казкова знахідка, яка облетіла весь світ. Найкраще відвідати у квітні-травні, коли тунель заповнюється п’янкими ароматами весни.

 

 

7. Кам’янець-Подільский. Варіант для закоханих, що бажають поринути в атмосферу середньовіччя, коли лицарі зважувалися на найбільш відчайдушні вчинки заради прихильності принцеси.

 

 

8. Карпати. Взимку та влітку Карпати однаково привабливі та чарівні. Свіже, чисте повітря, бездоганна природа та двоє – що ще треба 

 

 

 

9. Ялта, Палац-замок «Ластівчине гніздо». Найкраще їхати ранньою весною, коли Крим ще тільки-тільки готується до відкриття сезону та не переповнений відпочивальниками. Сидіти ввечері на березі моря із коханою людиною – безцінно!

 

 

10. Тернопіль. Відомий “Острів закоханих”,молоде, мальовниче, надихаюче місто. Тут завжди є чим зайнятись закоханим

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://like.te.ua/  

Коментарі