Тепер я знаю багато, але, нажаль, не для публікації, – Мирослава Гонгадзе

Опубліковано:
24 Листопада, 2014

Довго говорила з Байденом про Україну на літаку додому. Друзі, украінці, урядовці і всі разом взяті, потрібен уряд і реформи. Терміново. Повірте мені, кажу вам це з перших уст, американці роблять неможливе щоб втримати міжнародну коаліцію проти Росії.

 

Тепер я знаю багато з деталями, нажаль не для публікації. Буде уряд – будуть додаткові гроші і решти допомоги. Ви навіть не уявляєте , що роблять наші “європейські друзі” лише щоб нічого не робити. І не все золото що блищить, і кричить, це я про друзів Украіни в Конгресі США, які мають мало впливу на республіканський кокус, зато вміють робити гарні епатажні заяви.

 

А ще вразило, коли Байден з літака вирішив подзвонити моїм дітям, поговорити про життя, їх батька, маму і про Україну. Була приємно вражена. Уявіть собі дитячі враження від дзвінка коли на тому боці звучить -” Це віце-президент Байден з Air Force Two. Ми тут з вашою мамою про Україну говоримо….. Які у вас плани щодо коледжу….. Чим цікавитеся і хочете займатись в житті…..мої діти також історією і політикою ціквились……мусите якось відвідати мене у Білому Домі…”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Байден, #новини тернопільщини, #тернопільські новини, #уряд Гонгадзе
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: