Тараса Демкуру обрали віце-президентом ІСС Ukraine з регіонального співробітництва (Відео)

Опубліковано:
27 Березня, 2015

На першому в цьому році засіданні Правління Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, яке відбулося 20 березня в Києві, на посаду віце-президента з питань регіонального співробітництва був обраний керівник Тернопільського регіонального представництва ІСС Ukraine Тарас Демкура.

 

 

 На новій посаді віце-президента Тарас Демкура куруватиме роботу регіональних представництв в Україні, питання інформаційного обміну між керівництвами обласних адміністрацій та регіональним бізнесом стосовно переваг Міжнародної Торгової Палати для захисту інтересів підприємців та сприяння їх виходу на міжнародні ринки, вносити узгоджені пропозиції керівництву регіонів щодо включення до порядку денного інвестиційних форумів та міжнародних конференцій, які організовуються на регіональному рівні, питань, що висвітлюють основні пріоритети діяльності МТП, залучати підприємства регіонів до участі у заходах, які проводить ICC Ukraine, у тому числі  й на міжнародному рівні.

 

 

Нагадаємо, що регіональне представництво Національного комітету на Тернопільщині було створене в листопаді минулого року. За короткий час роботи вдалось досягнути порозуміння між гілками влади, бізнесом та громадськістю. До співпраці також долучились науковці тернопільських ВУЗів. Вже сьогодні інформація про виробників та підприємців з Тернопільщини поширюється через представництва ІСС не лише в Україні, а й в цілому світі.

 

Завдяки Тернопільському представництву ІСС Ukraine багато місцевих підприємців відвідали семінари, тренінги, форуми та інші заходи, які допомагають адаптуватися до європейських стандартів ведення бізнесу, знайти нових партнерів та розширити ринки збуту.

Першим кроком Тараса Демкури на посаді віце-президента Національного комітету з регіонального співробітництва стало призначення керівника регіонального представництва ІСС Ukraine в Дніпропетровську. Ним став знаний бізнесмен, голова спостережної ради ДВК “Пантеон”, співвласник торгово-офісних центрів в м.Дніпропетровськ Микола Царенко. Знаково, що до співпраці в Міжнародній торговій палаті долучаються успішні і знані люди, які вже досягли певних успіхів в бізнесі і є практиками у побудові ділових стосунків.

 

 

Звертаючись до присутніх, Тарас Володимирович зазначив: «Я вдячний вам усім за довіру і хочу запевнити, що докладу максимум зусиль для того, щоб досягти ті цілі, які ставить перед собою організація. Ми не використовуємо максимально той економічний і інвестиційний потенціал, яким володіють регіони для подальшого розвитку. В зв’язку з цим  Тарас Володимирович запропонував конкретні і практичні кроки для роботи представництв. Практика створення регіональних сайтів дає можливість правильно організувати комунікацію, дотримуватись принципу децентралізації і максимально використовувати можливості сучасних інформаційних технологій. Крім того, вже зараз ведеться робота над створенням інтерактивної інвестиційної карти України із зручною навігацією, де буде зібрано і узагальнено інформацію про кожен регіон, його підприємства і інвестиційні об’єкти. Європа готова до діалогу і співпраці, але і ми повинні бути до цього готовими. Ми мусимо бути готовими до боротьби за ринок, оскільки наші партнери вже адаптовані до європейських правил ведення бізнесу і створять серйозну конкуренцію нашим підприємствам».

 

Також на засіданні Правління присутні  заслухали інформацію Президента ICC Ukraine Володимира Щелкунова про підсумки роботи ICC Ukraine у першому кварталі 2015 року, а також затвердили  План дій  ICC Ukraine на другий квартал  поточного року. Окрему увагу члени Правління приділили Плану дій ICC (штаб-квартира у Парижі) на 2015 рік та завданням, що стоять перед ICC Ukraine з огляду на його виконання та перспектив розвитку економіки України.

 

Деталі в інтервю з Тарасом Демкурою:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #палата, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: