Тарас Пастух з колегами депутатами Семенченко, Соболєвим та Парасюком інспектують блокпости через скандал з гуманітаркою

Опубліковано:
15 Грудня, 2014

П’ятеро народних депутатів: Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Тарас Пастух, Дмитро Добродомов та Володимир Парасюк зранку поїхали на схід інспектувати блокпости через скандал навколо доставки гуманітарної допомоги на території, контрольовані бойовиками. Про це у FB повідомив депутат Борис Філатов.

 

Також, за його словами, Дмитро Ярош підтримав кампанію організаційно. На завтра Філатов анонсував прес-конференцію з цього питання.

 

Нагадаємо, що нардеп і комбат «Донбасу» Семен Семенченко напередодні заявив, що батальйон підтримає ініціативу колег з «Дніпро-1», які зупинили колону вантажівок з гуманітарною допомогою фонду Ріната Ахметова «Допоможемо», яка прямувала на території, непідконтрольні Україні.

 

Сталося це 14 грудня в 29 кілометрах від Курахового на Донеччині. Вміст гуманітарного вантажу, за даними штабу – 400 т продуктів харчування першої необхідності. У фонді запевняють, що допомога призначалася для найбільш незахищених груп мирних жителів Донецької та Луганської областей. В Ахметова вважають затримання вантажу батальйоном незаконним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #нардеп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тарас пастух, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: