Святослав Абрам’юк – молодіжний лідер Тернополя

Опубліковано:
3 Квітня, 2015

До 24 квітня триватиме другий етап «Тернопільського народного праймеріз» – проекту «100 кращих тернополян-2015». Кожен мешканець Тернополя може проголосувати за будь-якого з поданих у списку земляків, але за одного і того самого – лише раз.

 

Аби знати, за кого голосувати, пропонуємо тернополянам ближче познайомитися з учасниками проекту, адже необхідно обрати найавторитетніших, найфаховіших, найпорядніших жителів міста.

 


 

Розпочинаємо знайомство з претендентами на місце в сотні кращих тернополян зі Святослава Абрам’юка.

Народився у 1984 році на Івано-Франківщині.  Закінчив ТНЕУ за спеціальністю “Міжнародна економіка та адміністративний менеджмент”.  Займається громадською роботою серед молоді, реалізовує просвітницькі проекти. Член правління “Молодої Просвіти”.

 

 – Маєш можливість розповісти про себе громаді міста. Про що сказав би насамперед?

– Не знаю чи казав би щось про себе? Говорили б про ті питання з громадою в яких я добре орієнтуюсь, а це розвиток громадського життя, соціальне підприємництво, як впливати на владу, працевлаштування…

 

– Як сприйняв повідомлення про те, що тебе подали в “Топ 100…”? Як ставишся до таких проектів?

– Ставлення до проекту позитивне. І те, що став учасником, сприйняв позитивно. Проект примушує думати громаду, зокрема це критерії кращих, а ці критерії можуть стати цінностями громади.

 

– Якою бачиш участь обраних громадою тернополян у житті міста? Що потребує першочергових змін, які проблеми найнагальніші?

–  Хтось стане депутатом, хтось можливо навіть мером, … ще дехто почне краще працювати у громадському житті. Загалом для учасників проекту це перевірка своєї підтримки(тобто підтримки того що вона робить), для громади це перевірка на те чи здатні ми робити аналіз діяльності влади, ГО, волонтерів у місті і чи здатні ми міняти(формувати) еліти. Найнагальніші проблеми міста: транспорт, ставлення до екології та туризму, стихійні ринки.

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.

 

4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #святослав абрам’юк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: