Свято для захисників з Тернополя влаштували учні Лисичанської школи

Опубліковано:
15 Квітня, 2015

Свято для бійців батальйону спецпризначення “Тернопіль” та військовослужбовців 24-ої механізованої бригади організували учні Лисичанської спеціалізованої школи №8. Захід приурочили святу “Воскресіння Господнього”.

 

Учні читали роздуми про Україну, розповідали про великодні традиції, співали та декламували вірші.

 

На знак подяки бійці батальйону “Тернопіль” подарували школі видання Митрополита А. Шептицького “Як будувати рідну хату”, а також розказали про святкування Великодня на західній Україні.

 

– Це одне з найбільших християнських свят, яке ми святкуємо всією родиною. До нього ми готуємося цілими сім’ями, разом малюємо писанки та крашанки, разом йдемо до церкви у вишиванках, аби гідно зустріти Воскресіння Христове, – розповів боєць батальйону «Тернопіль» Володимир Болєщук.

 

Діти подарували гостям великодні подарунки – паски та малюнки, виготовлені власними руками, а також подякували за те, що військовослужбовці охороняють спокій у місті та побажали бійцям гарно та з радістю на душі зустріти свято Великодня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #великдень, #володимир болєщук, #лисичанськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: