«Святитель і патріот» – документальний фільм про Бога, віру і героїв. Презентує Тернопільська єпархія УПЦ КП (ТРЕЙЛЕР)

Опубліковано:
24 Листопада, 2014

«Святитель і патріот» – фільм під такою назвою презентує Тернопільська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату.

28 листопада о 17.00 в Палаці Кіно на вул. І. Франка у Тернополі – премєрний показ документального фільму про великого українського святителя, патріота, вояка УПА митрополита Іоана (Боднарчука)

 

Документальна стрічка присвячена пам’яті митрополита Іоана (Боднарчука), відомого церковного діяча, славного сина Тернопілля.

Митрополит Іоан – патріот, натхненний проповідник, богослов, мудрий вчитель і духовний батько тисячам українців, невтомний служитель Богу та людям.

До останнього свого дня славний ієрарх працював задля кращої долі співвітчизників та гідного місця Української Православної Церкви в світі.

До фільму увійшли кадри відеохроніки, розповіді-спогади людей, які знали та любили владику.

Запрошуємо і вас переглянути цю унікальний стрічку та познайомитися з цим святителем та великим натхненником Помісної Української Православної Церкви.

 

 



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #боднарчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська єпархія, #тернопільські новини, #УПЦ КП, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: