Свою правду про Станцію юних техніків розповіла начальниця освіти Ольга Похиляк

Опубліковано:
20 Березня, 2015

Станцію юних техніків ніхто закривати не збирається, запевняє тернополян начальник міського управління освіти Ольга Похиляк.


Нагадаємо, батьки дітей, які відвідують цей позашкільний заклад дуже стурбовані тим, що у приміщенні СЮТ за адресою вул.Київська,3 хочуть відкрити садочок, а кілька груп перевести у школи в формі гуртків. Батьківський комітет звернувся до міської влади з проханням дослухатися до їхньої думки. Вони просять чиновників не знищувати заклад. Адже він єдиний у Тернополі займається науково-технічним напрямком роботи. Тут функціонує 61 група, де вчиться 759 вихованців. Заняття у гуртках абсолютно безкоштовні, по можливості вихованці купують витратні матеріали.

 

– Ми вивільняємо це приміщення за рахунок орендарів, а деякі кабінети просто перемістили, щоб зайняти одне крило, – каже Ольга Похиляк. – Ця будівля першочергово призначена для дошкільного навчального закладу і побудована так, що там є кілька виходів. Адже колись там був садочок №4. Тож вихованці садочка не перетинатимуться з гуртківцями. Новий садочок почне діяти вже з першого вересня. Додаткові групи для діток у цьому районі надзвичайно потрібні. Поблизу є дошкільний заклад №14, де є 60 дітей 2013 року народження, яких цей заклад не може взяти через брак місць. Нам треба було б думати, де їх влаштувати, а з відкриттям нового садочка цієї проблеми не буде.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похиляк, #станція юних техніків, #тернопіль, #тернопільські новини, #управління освіти
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: