Свободівці почали втікати від відповідальності

Опубліковано:
15 Листопада, 2014

Про те, що свободівці складають повноваження керівників Міністерств, багато хто з експертів відгукувався позитивно. Зрозуміло, що програвши вибори та втративши довіру громадян, треба мати мужність піти з влади.

Однак, переносити цей пафос на місцевий рівень – це вже лукавство.

Треба пригадати, що ВО “Свобода” на Тернопільщині є партією влади з 2009 року, а не півроку, як це є у випадку з Міністрами. Про яку Президентську вертикаль говорить Сиротюк, якщо він був головою ОДА в області, де свобоівці декілька років перебувають при владі.

Тому на рівні України ще можна пояснити заяви про звільнення тим, що відповідальність за стан справ мають брати на себе партії, що перемогли на виборах.

Але на Тернопільщині інформація про складання повноважень виглядає як втеча від відповідальності за зроблене свободівцями у владі. З іншого боку, якщо побратими Тягнибока такі принципові, то чому повноважень не склав голова обласної ради Василь Хомінець та міський голова Сергій Надал? Чи на них вже не поширюється партійна дисципліна?

Зрештою, самі ж свободівці хвалилися, що “перемоги почнуться з Тернополя”. Може час давати задній хід?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #сиротюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: