Суддя Тернопільського суду випустив потенційного вбивцю?

Опубліковано:
31 Березня, 2015

27 березня суддя Тернопільського міськрайонного суду Гуменний П.П. звільнив від відбуття покарання тернополянина, який підозрювався у замаху на вбивство.

 

В листопаді 2013 року колишній міліціонер з пістолета розстріляв легковий автомобіль, намагаючись вбити сидячого в ньому свого кривдника.

 

Не сподобалось чоловікові те, що водій розвертався автомобілем на подвір’ї багатоквартирного будинку, в якому той мешкав. Після шарпанини, яка закінчилась травмами для ініціатора, колишній правоохоронець вийняв з схованки пістолет ТТ зразка 1930/33 р.р. та дочекавшись, поки автомобіль проїхав повз нього, зробив 4 прицільних постріли по машині, намагаючись довести свій злочин до кінця.

 

На щастя, ніхто в авто не постраждав.

 

Після направлення матеріалів кримінальної справи до суду у березні 2014 року та її розгляду суддею Гуменним, вияснилося, що незаконне володіння зброєю та стрілянина нею опівночі посеред житлового кварталу в автомобіль – це не злочин, який потребує покарання. Тому підозрюваний, вийшов з зали суду, як то кажуть, на свободу «з чистою совістю».

 

Зазначимо, що згаданий суддя чекає свої черги на призначення його суддею довічно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуменний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стріляв, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТТ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: