Страйк перевізників організовує … особисто міський голова Тернополя?

Опубліковано:
4 Грудня, 2014

Вже другий день  тернопільські перевізники влаштовують попереджувальні акції. Таким чином власники маршрутного бізнесу хочуть домогтися підняття тарифу на проїзд на 50 копійок. За повідомленням ТТ, на це уже погодився вже міський голова Тернополя Сергій Надал.

 

Учасниками його будуть тернопільські перевізники, керувати якими буде особисто міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал.

На закритій зустрічі з перевізниками, Сергій Віталійович погодився підняти тариф на проїзд на 50 копійок.

Але попросив, щоб перевізники влаштували публічний тиск на міську раду, щоб можна було відвести негатив від самого мера.

За інформацією наближених до Надала людей, начальник управління транспорту і звязку Ігор Мединський (а після сьогоднішнього фарсового страйку запасних маршруток не сумніваємося, що ця нарада сьогодні й буде) має найближчим часом зібрати нараду перевізників та обговорити сценарій пікетування ними міської ради. Вони мають підготувати шини, плакати та свої вимоги.

Текст має містити категоричну вимогу підвищити тариф, а Надал має зробити “геройський крок” і вмовити перевізників “поступитися та погодитися” на збільшення вартості проїзду лише на 50 копійок.

І всі розмови про форму водіїв, культуру їхнього спілкування та кількість пільговиків знову можна перенести на невизначений час – мабудь, аж до виборів 2015 року.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізники, #страйк, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: