Стало відомо, коли відбудеться перша сесія Тернопільської облради

Опубліковано:
27 Листопада, 2015

Тернопільська обласна виборча комісія визначила дату проведення сесії Тернопільської обласної ради 6-го скликання. Перше засідання традиційно відбудеться у залі засідань обласної ради 8 грудня 2015 року і розпочнеться о 10 годині.

 

Загальний склад нової облради – 64 депутати, які представляють 8 політичних партій.

 

Несподіванкою цих виборів став УКРОП, подолавши мінімальний прохідний бар’єр. Ця партія буде мати трьох своїх представників у раді.

 

Загалом серед обраних депутатів 18 представників БПП “Солідарність”, 13 – від ВО “Свобода”. 10 депутатів обрано від ВО “Батьківщина”, по 5 – від “Народного контролю” та Радикальної партії, 6 представників “Самопомочі” та 4 – від “Громадянської позиції”.

 

Очікується, що на першому засіданні буде “гаряче”. Обиратимуть голову обласної ради. Навколо Солідарності консолідуються основні сили і, подейкують, що сам Степан Барна не проти очолити місцевий законотворчий орган.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: