Стали відомими імена майбутніх заступників голови Тернопільської ОДА

Опубліковано:
25 Квітня, 2015

Майже місяць пройшов після призначення Степана Барни на посаду голови обласної державної адміністрації, а досі його заступниками залишались Іван Крисак та Іван Бабійчук.

 

Обидва чиновники займали свої посади ще за головування Олега Сиротюка, за квотами від «Батьківщини» та «Блоку Петра Порошенка». Втім, згідно політичної традиції новий голова рідко залишає у кріслах старих заступників.

 

Інсайдер у ОДА нам повідомив, що накази на призначення нових заступників  вже формуються. Так, першим заступником Степана Барни стане Вонс Ігор Васильович – директор приватного підприємства «Колумбус». У бізнесі телекомунікацій він з 22 квітня 1996 року. У «білий дім» Ігор Вонс пройде за квотою «Народного фронту».

 

Як відомо, у голови ОДА також є заступник із гуманітарних питань. Ним стане «БППівець» Віктор Володимирович Шумада, кандидатуру якого на пост губернатора теж розглядали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #вонс, #голова, #заступник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: