Спроба "посади Парасюка на місце" і "загнати у гнилу систему", це спроба загнати народ, - політолог (ВІДЕО)

05.12.2014 09:50   Джерело: https://www.facebook.com/rsolomonyuk
Опубліковано : Тарас Савчук

Перший місяць роботи парламенту і вже скандали та глибока політкороткозорість.

 

Можна по різному ставитися до Володимира Парасюка, але треба пам'ятати, що він є одним з уособлень Майдану. Спроба "посади його на місце" і "загнати у гнилу Систему", це спроба загнати Народ, а народ перемагає завжди. Так говорять класики.

 

Побіжна оцінка голів комітетів. Оновлення практично нема. На місцях все ті ж "старі і добре знайомі обличчя, що пройшли за новими обличчями", багато з яких засвічені у "корупційних схемах" та непогано себе почували при старому режимі.

 

Ну а сценарій Марусі Звіробій комбату ДУК Правого сектору:

 

"Депутати в ВР дуже зручно себе почувають за стіною міліції та найманих батальйонів, і чомусь вирішили що насрати на Майдан було мало на самому Майдані, сплюндрувати пам'ять Небесної сотні було мало ігнором їх вбивць, тепер вони ще й у Верховній Раді будуть плювати на представників Майдану...

 

ЗА НИМИ БІЛЬШІСТЬ! І вам краще не потрапляти в ситуацію, коли особисто доведеться в себе перед носом ту більшість рахувати. Бажаю плідної роботи. Чекаю прізвище того, хто так хотів поговорити з Майданом. Усіх бажаючих з ним поспілкуватись також чекаю в цій темі.."

 

 

 

 

Цілком може стати реальністю вже ближчим часом, якщо деякі "політики" почуватимуть себе занадто впевнено за стіною міліції.

 

Роман Соломонюк

Експерт з комунікацій, політолог

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: https://www.facebook.com/rsolomonyuk  

Коментарі