Справу кременецького “Правого сектора” розглядатиме суд у Рівному

12.02.2015 16:57   Джерело: Місто
Опубліковано : Тарас Савчук

З метою повного, всебічного та об’єктивного здійснення досудового розслідування, Генеральною прокуратурою України доручено слідчому відділу обласної міліції Рівненщини розслідувати кримінальне провадження за фактом вчинення двома активістами хуліганських дій 16 січня 2015 року біля приміщення Кременецького районного суду, повідомляє прес-служба прокуратури області.


Нагадаємо, 2 лютого 2015 року активісти «Правого сектора» пікетували Тернопільський міськрайонний суд та прокуратуру області, вимагаючи закрити кримінальне провадження стосовно двох підозрюваних у вчиненні хуліганських дій 16 січня 2015 року біля приміщення Кременецького районного суду.

 

За наслідками цих подій Генеральна прокуратура України витребувала матеріали вказаного кримінального провадження.

 

З метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування зазначеного кримінального провадження, Генеральною прокуратурою України доручено здійснювати досудове розслідування слідчому управлінню УМВС України в Рівненській області.

 

Здійснення подальшого процесуального керівництва у вищевказаному кримінальному провадженні Генеральною прокуратурою України доручено прокуратурі Рівненської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Місто  

Коментарі