Спокою в цьому світі не залишилось вже ніде

Опубліковано:
15 Липня, 2016

Спокою в цьому світі не залишилось вже ніде.  Ти можеш бути успішним біржовим трейдером в хмарочосі – і тебе вріжеться Боїнг.

Можеш бути безтурботним туристом з “ніконом” на шиї – і тебе розчавить камаз як сраного лобстера на тарілці, якого ти годину тому їв в ресторанчику просто неба.

Можеш трястись в метро в 7 ранку, впорядковуючи думки перед роботою – і комусь обов’язково закортить підірвати себе посеред натовпу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі блоги Володимира Гевка

Можеш навіть спокійно підгортати бараболю десь в Золочівському районі, а на краю городу тебе вже чекають чоловіки в сорочках кольору хакі з повісткою і через два місяці тебе виоре протипіхотна міна якось по обіді.

Проти тебе – автівки, міни, гранати і кулемети. За тебе – йод, бинти, антибіотики і скальпелі.

Сили, курва, дуже нерівні.

Щоб ти жив – колись захотіла твоя мама. Щоб помер – хочуть політичні лідери, п’яні водії маршруток, солдати-найманці, релігійні фанатики, байдужі лікарі і купа інших людей, з котрими ти навіть не знайомий, але їм чомусь дуже розходиться, щоб ти не жив. Хіба та стара змучена жінка здатна протистояти армаді кіллерів?

Людське тіло – насправді дуже крихка і нестійка система. Перелік хвороб і патологій, здатних звести нас зі світу – сотні.

Будь який проштрик, невдале падіння чи удар – і до побачення.

В “Амелі” був такий персонаж – “скляна людина”, дідусь з дуже крихкими кістками – він мусів обмотуватись м’якими ганчірками, щоб не ламатись щоразу, коли вдариться об кут стола.

Кожному з нас треба обзавестись персональним надувним м’ячем-зорбом, щоб якось хоч трошки пом’якшувати удари, котрими нас лупашить щодня життя.

 

Володимир Гевко.

 

п.с. Щоразу читаючи новини про смертників, мені дуже хочеься щоб той їх Аллах таки існував і одразу після смерті зайшов в його, смертника, недолугу свідомість і крикнув на весь голос – Що ти наробив, йолопе???!!!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: