Сотні тернополян прийшли на віче-протест проти забудови стадіону

Опубліковано:
27 Квітня, 2015

Конфлікт навколо стадіону на вулиці Злуки набирає обертів. Цей стадіон площею майже три гектари був зведений ще у 70-тих роках минулого століття одним із колишніх промислових гігантів України – Тернопільським бавовняно-прядильним комбінатом.


До сьогодні він залишається єдиним місцем для спортивних занять у цьому мікрорайоні. Мешканці прилеглих будинків проти його забудови.

 

Після того як забудівник  на початку цього тижня приступив до активних  будівельних робіт, мешканці навколишніх будинків активно протестують проти будівництва. Сутички представників забудівника та громади тривають кілька днів.

 

Кілька десятків людей сьогодні чергуватили на стадіоні цілу ніч на змінюватили один одного. Відступати від своїх вимог тернополяни не планують.

 

На віче, яке відбулося сьогодні ввечері, зібралися сотні тернополян – мешканці прилеглих будинків, громадські активісти, представники громадських органзацій Тернополя. Всі вони висловили рішучий протест проти забудови спортивного майданчика та вирішили спільними зусиллями зупинити будову.

 

У вівторок вони збираються пікетувати міську раду, аби депутати почули тернополян, які більше року відстоюють свої права, та на сесії спробували вирішити проблему.

 

IMG_6448IMG_6450IMG_6452IMG_6456IMG_6466

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерибан, #забудова, #земля, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пікет, #стадіон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: