Сьогодні в Тернополі пройде марш Миру

Опубліковано:
18 Січня, 2015

Сьогодні, 18 січня в обласному центрі відбудеться «Марш Миру». Тернополяни привертатимуть увагу світу до трагічних подій в державі.

 

«Дійства, приурочені Водохрещу, будуть відбуватися два дні. Ми плануємо «Марш миру», його маршрут пролягатиме від вулиці Руської і до пам’ятного хреста, встановленого на честь Данила Галицького. Почнемо 18-го січня, тому пропонуємо зібратися представникам громадськості, представникам різних конфесій церков о 12-тій годині на Театральному майдані. Біля озера буде спільна молитва за Україну. Після того ми переходимо до освячення води. Запрошені представники всіх конфесій. Потім ми переходимо до вертепного дійства. Покажемо Маланку. Запрошуємо всіх тернополян. Буде велике дійство. Буде коляда, «Нова радість стала».

 

Виконуватимуть різні творчі колективи, щедрівники з Тернополя, і, звичайно, приїдуть з інших населених пунктів нашої області. Буде також конкурс на кращу Шопку. Це ще одна можливість відчути радість свята», – повідомив на брифінгу директор департаменту культури, релігій та національностей ОДА Григорій Шергей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марш миру, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: