Сьогодні близькі і рідні провели 45 тернопільських міліціонерів на війну

Опубліковано:
16 Лютого, 2015

Сорок п’ять бійців зведеного загону УМВС України в Тернопільській області вирушили в зону АТО. Хлопці поміняють своїх колег, які перебувають на території Луганщини.

 

– Якщо я скажу, що не страшно, то я буду говорити лукаво, – розповідає командир роти міліції громадської безпеки особливого призначення Ігор Кучер. – Думаю кожен усвідомлює, куди він їде і що він повинен робити. Все буде зроблено належними чином, всі живі здорові повернемося додому.

 

Впродовж місяця правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок на сході, боротимуться з мародерством та розкриватимуть злочинами. Вони сподіваються, що після підписання мирних домовленостей, в державі ситуація стабілізується, на сході запанує мир і місцеве населення зможе спокійно, без остраху ходити вулицями Донеччини та Луганщини.

 

Мед, повидло, малину та калину передав хлопцям на схід підприємець з Тернопільщини. Він сподівається, що ці продукти хоча б мінімально убезпечать бійців від простуди та хвороб.

 

– Сьогодні ми проводжаємо зведений загін міліції, в якому є хлопці з Тернопільського райвідділу. Громада району всіляко намагається їм допомагати. Цього разу ми відгукнулися на заклик працівників і вирішили посприяти продуктами. Ми знаємо, що на сході набагато холодніше, ніж у нас тут, – каже підприємець з Тернопільщини Руслан Тарасенко.

 

Провести правоохоронців в зону неоголошеної війни прийшли рідні та близькі. Підтримати бійців приїхали і учні Зарубинецької школи, що на Збаражчині. Діти передали їм маленькі, але такі цінні обереги, виготовлені власними руками. У перемогу вірить учень Зарубинецької ЗОШ I-II ст. Збаразького району Юрій Лесик.

 

– Ми з села Зарубинець, ми підтримуємо патріотичність, підтримуємо наших солдат. Хочемо, щоб загарбники пішли з нашої держави. Наші дівчатка підкинули ідею наплести для бійців браслети, які їх будуть захищати у небезпечні хвилини життя. Ми віримо і сподіваємося, що наші хлопці повернуться до своєї сім’ї, держави, міста чи села.

 

Прийшла провести онука на схід і пані Марія. Жінка з острахом згадує Велику Вітчизняну війну і ніколи не могла подумати, що таке горе застане її вдруге.

 

Сподівається, що нарешті на Україну повернеться мир і тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління міліції Олександр Богомол. Він побажав хлопцям терпіння, здоров’я та наснаги.

 

– Ви їдете в одну із найгарячіших точок на сході. Ваші колеги впродовж місяця також були там, але Бог їх милував і хлопці живі та здорові. Вам бажаю підтримувати один одного, берегти своє життя і життя друзів, колег, побратимів. Бажаю вам добратися туди без пригод, а за місяць повернутися додому.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #добровольці, #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: