Скалатський замок готують до свята (Фотофакт)

14.06.2016 21:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

На Тернопільщині проводять Свята замків. Відповідне розпорядження підписане головою обласної державної адміністрації Степаном Барною ще на початку весни.

 

Такі заходи відбуваються і відбуватимуться на об’єктах історико-архітектурної спадщини в районах області з метою туристичної привабливості регіону та належного утримання пам’яток оборонної архітектури.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  Як відзначали Свято Збаразького замку… (Фото)

     На Тернопільщині триває естафета замків

        В Кременці відсвяткували 800-ліття замку (Фото)

 

26 червня гостей зустрічатами Скалатський замок. Вже сьогодні замок почали "чепурити".

 

Нагадаємо, у Тернополі свято відбулося 17 квітня,  у Збаражі - 8 травня,  у Кременці - 29 травня,  у Бережанах - 5 червня, у с. Сидорів Гусятинського району - 12 червня,  а тепер очікуємо – у м. Скалат Підволочиського району -  26 червня, у Чорткові - 24 липня,  у с. Нирків Заліщицького району - 14 серпня,  у с. Токи Підволочиського району - 21 серпня,  у с. Підзамочок Бучацького району - 4 вересня,  у смт Вишнівець Збаразького району - 14 жовтня.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скалат. "Найціліший" замок і безталанний костел

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі