Син легендарного командира УПА пропонує розстрілювати державних зрадників

Опубліковано:
10 Квітня, 2015

Депутат верховної ради України, син керівника ОУН і головнокомандувача УПА уточнив, що має на увазі зрадників серед військового керівництва країни.

 

Про це Юрій Шухевич розповів в інтерв’ю Обозревателю.

«Називайте це з мого боку жорстокістю, якщо завгодно, але я скажу як є: потрібно, щоб були розстріляні всі, хто винен у зрадах. Якщо не розстріляні, то розжалувані до рядових. І повинні піти на фронт всі ті, хто розкрадає армію» , – сказав депутат.

На його думку, керівництво країни недостатньо рішуче діє щодо зрадників.

«Здають тих хлопців, які воюють, на кожному кроці. А у Президента України немає волі взяти, і … По-перше — внести законопроект про відновлення військового трибуналу, навіть до смертної кари. Щоб усі, хто зраджує державу, були притягнуті до відповідальності», — сказав Шухевич.

Доказом такої зради депутат вважає анексію Криму.

«Крим здали, і я вважаю, що хтось повинен за це відповісти. Тодішній виконуючий обов’язки Верховного головнокомандувача, Міністр внутрішніх справ, Міністр оборони. Вони повинні відповісти. Бо вони його здали. Не знаю — за гроші, або за якісь обіцянки. Після цього теж саме почалося в Донбасі», — заявив Юрій Шухевич.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зрадники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розстріл, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрій шухевич
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: