Сили АТО відбили чергову атаку бойовиків на аеропорт Донецьк

Опубліковано:
23 Грудня, 2014

Ситуація в зоні АТО залишається складною. Протягом дня незаконні збройні формування провокували українських військових, застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, міномети й артилерію. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

 

“Так, 21 грудня, поблизу Слов’яносербська терористи обстрілювали наших військових з озброєння БМП. Починаючи з 9-ї години ранку, мінометний обстріл був проведений по позиціях українських військ поблизу населених пунктів Фрунзе, Кримське та Дебальцеве. В Фрунзе бойовики також вели артилерійський вогонь”, – повідомили військові.

“Варто зазначити, що в неділю бойовики шість разів обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї метеобашню і новий термінал Донецького аеропорту. Тут також працювали снайпери. Один раз бандити спробували атакувати наших героїв, але в результаті змушені були панічно втікати”, – наголошується в повідомленні.

Об’єкт продовжує залишатися під контролем сил антитерору.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #АТО, #війна, #кіборги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: