Школярі Лисичанська спекли для бійців «Тернополя» паски

Опубліковано:
12 Квітня, 2015

На знак подяки бійці батальйону «Тернопіль» подарували школі роздуми митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату».


Напередодні Великодня учні Лисичанської спеціалізованої школи №8 влаштували свято для бійців батальйону спецпризначення «Тернопіль» та військовослужбовців 24-ої механізованої бригади. Школярі поділились своїми роздумами про Україну, розповіли про великодні традиції, співали, декламували вірші.

На знак подяки бійці батальйону «Тернопіль» подарували школі роздуми митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату», розповіли, як святкують Великдень на заході України.

– Це одне з найбільших християнських свят, яке ми святкуємо всією родиною. До нього ми готуємося цілими сім’ями, разом малюємо писанки, крашанки, разом йдемо до церкви у вишиванках, аби гідно зустріти Воскресіння Христове, – розповів боєць батальйону «Тернопіль» Володимир Болєщук.

Діти подарували гостям великодні подарунки – паски і малюнки, виготовлені власними руками, подякували військовослужбовцям за спокій у місті, побажали бійцям з радістю на душі зустріти свято Великодня.

Варто нагадати, що тернопільські бійці вже довший час шефствують над учнями цього закладу. Ще восени минулого року громадські активісти з файного міста привезли підліткам Лисичанська патріотичні книжки, теплий одяг та продукти харчування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великдень, #лисичанськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паска, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: