Шалені шведи RIDEAU зіграли концерт в Тернополі! (ФОТО)

Опубліковано:
19 Листопада, 2014

RIDEAU знову в Тернополі! Ну як не поїхати на їх концерт, попри дошкульно-підшкірно противну погоду. Габрієль (соліст банди із Стокгольму) при зустрічі одразу впізнав мою скромну персону, що приємно. В розмові легенько спитався, чи планує він знову показувати акробатичні номери на сцені. На що хитро посміхнувся і оглянув стелі бару. 🙂

 

Чуйка не підвела! Габрієль з мікрофоном в руках під доволі моцну музику де тільки не вилазив. Власнику “Кози” пора призадуматися про сітку над сценою, для підвищення видовищності тутешніх концертів. Концерт з усіх точок зору дуже сподобався, сподобалося і поспілкуватися з музикантами, так би мовити, вдалося трохи намочити ноги в океані англійської мови.

 

Дуже тішить, що до Тернополя час від часу потрапляють ну дуже цікаві групи. Тим більше, що транспортні проблеми з нічним повертанням в рідні пенати практично вирішені – є тепленький поїзд Київ-Рахів.

 

 


 

Thieri Newman

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #RIDEAU, #коза, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тарас хлібович, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: