Шахрайка завдала збитків держбюджету

Опубліковано:
10 Листопада, 2014

Збитки на суму 13502,66 гривень завдала державі мешканка селаКолодно Збаразького району. Жінка впродовж 2013-2014 років при зверненні в управління соціального захисту населення Збаразької райдержадміністрації отримувала соцдопомогу відповідно до поданої недостовірної інформації.

 

Саме в декларації про доходи та майновий стан вона вказувала факт одержання допомоги по нагляду за пристарілими мешканцями Збаразького району.

 

Як з’ясували працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Тернопільській області, жінка ніким не опікувалася, але з метою отримання компенсації по догляду за старшими людьми підробила заяви по призначенню піклувальника.

 

Вона подала необхідні документи до виконкому Колодненської сільської ради і незаконно отримала виплати державної соцдопомогималозабезпеченим сім’ям на суму 13294,59 гривень, а також компенсацію по догляду за пристарілими на суму 208,07 гривень.

 

По даному факту слідчі Збаразького райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за статтею 190 частиною 1 (шахрайство).

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #збитки, #міліція, #шахрайка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: