Шахраї обікрали маму загиблого в АТО Героя з Тернопільщини на понад 10 тисяч гривен

Опубліковано:
17 Березня, 2015

Як ми повідомляли, 10 березня поховали бійця 128-ї бригади Віталія Лотоцького.


В суботу до мами загиблого Героя подзвонили невідомі особи, які представилися як друзі Віталія. Вони розповіли, що служили разом з Віталієм Лотоцьким в Іраку. Зазначимо, Віталій Лотоцький раніше служив в добровольчих військах в Іраку.

 

Невідомі сказали мамі Віталія, що хочуть допомогти, зокрема надіслати сім’ї грошову допомогу і для цього попросили номер картки. Матір Віталія дала реквізити кредитної картки. За певний час з картки вкрали 10 тисяч гривень.  

 

Нагадаємо, боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади Віталій Лотоцький трагічно загинув під Дебальцевим 16 лютого. Автомобіль, в якому везли пораненого бійця потрапив під обстріл. З того часу він вважався зниклим безвісти. Згодом надійшла звістка про його загибель.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #віталій лотоцький, #загинув, #мама, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: