Сергій Надал передав автозапчастини батальйону «Збруч»

Опубліковано:
10 Листопада, 2014

За кошти спонсорів та працівників міської ради придбали автозапчастини, мастила до автомобілів та передали їх батальйону територіальної оборони «Збруч». Адже бійці звернулися у Тернопільську міську раду з проханням допомогти привести у готовність у зимовий період військовий транспорт.


«З розумінням щодо придбання необхідного обладнання для батальйону віднеслися місцеві підприємці, зокрема ті, які здійснюють торгівлю автомобільними запчастинами. Вони надала деякі товари із знижкою, інші – безкоштовно, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Також у межах своїх можливостей долучилися перевізники Тернополя, зібравши кошти».


Начальник автомобільної служби батальйону «Збруч» Юрій Корх каже, що передані матеріали для автомобілів це значна допомога, адже тут і мастильні матеріали, і запчастини, які необхідні для ремонту техніки .

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збруч, #Надал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: