Сектанти знову взялись за парк Національного відродження (ФОТО)

Опубліковано:
15 Грудня, 2014

Вони називають себе “правовірними греко-католиками”, тоді як офіційна Українська греко-католицька церква не визнає цю релігійну течію.

 

Ці Праведні католики вже обладнали собі своєрідний релігійний куточок з статуєю Матері Божої та іконами на місці розваленої каплиці, яку тернопільська міська влада знищила через спробу несанкціонованої забудови у парку.

 

Перед вівтарем навколішки моляться адепти нової релігійної течії. Спілкуватися з перехожими люди не хочуть.

 

 

Натомість тернополяни, які гуляють парком розповідають, що цей релігійний куточок був створений ще минулого року, спочатку на це ніхто не звертав уваги , а зараз вже з’явились й інші релігійні атрибути.

 

GEDC7097

 

– Я тут гуляю кожного дня практично і була свідком, як ці люди фактично відновили рлігійну діяльність. Обурена бездіяльністю міської влади, яка нібито поставила тут сонячний годинник, за яким ніхто не доглядав, а зараз це вже – руїни. Куди дивляться правоохоронці, на мою думку, це не правомірно, повинен ж бути якийсь механізм, щоб навести нарешті в парку порядок, – розповідає жителька Тернополя Галина Яцишин.

 

Теоретичною і практичною базою для секти, яка виникла у Тернополі на Співочому полі, є так зване, об’явлення Божої Матері. Секта пропонує вчення про  новий богородичний завіт, що за своєю суттю означає усунення Христового Заповіту.

 

Марія Бойко

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #секта, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: