Щоб визначити кращих тернополян залишилося 10 днів!

Опубліковано:
14 Квітня, 2015

Звернення організаторів до тернополян.

Друзі, позаду 2/3 часу відведеного на голосування в основному етапі проекту – народному праймерізі. Залишилось 10 днів!


Ми дійсно радіємо з того, що Вас так багато – тих, хто нам повірив. Особлива подяка волонтерам, активістам та представникам ЗМІ, котрі не побоялись довіритись нам у часи тотальної недовіри, обману, фальші й підлості. Ви почули наші аргументи і повірили, що це чесний та незалежний майданчик пошуку та визначення людей з високими рівнями довіри. І що це хоч і ризиковий, але шанс показати самим собі, що такими людьми є нові люди.


Зізнаємось, ми переживали, що у нашому масштабному голосуванні, як і у будь-якому міському інтернет-опитуванні, візьме участь всього лише кілька сотень активних інтернет-користувачів.

 

Цього не сталось. Ми маємо на сьогодні дуже добру вибірку учасників – понад 8 тис. унікальних авторизованих респондентів, котрі віддали понад 20 тис. голосів за різних кандидатів. Початковий автоматизований аудит підтверджує, що понад 90% голосувань проведені згідно правил. Згодом перевірка усіх результатів буде проводитись групою незалежних аудиторів.

 

Закликаємо поінформувати максимальне коло знайомих для участі у нашому незалежному опитуванні. Чим більше тернополян долучаться до загально міського голосування, тим об’єктивнішими будуть його результати! Основна цінність даного проекту – чесність. Мобілізуймось навколо людей, кому довіряємо!

 


 

Тим, хто тільки нещодавно почув про проект «100 кращих тернополян» рекомендуємо переглянути наш основний промо-ролик –https://www.youtube.com/watch?v=DIFldmCwuMI

 

А також, думки та мотивацію участі у проекті наших друзів:https://www.youtube.com/playlist…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #віктор гурняк, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: