Що жінки з Тернопільщини шукають для себе в інтернеті, а що для своїх чоловіків?

05.03.2015 18:04   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Щотижня українські користувачі задають пошуку Яндекса понад півмільйона запитів зі словами “жіночий”, “чоловічий”, “для чоловіків” та “для жінок”, у тому числі понад 5 тисяч із Тернополя. Серед таких запитів — [червоний чоловічий костюм на весілля], [фетрові капелюхи для чоловіків і жінок], [яка користь абрикоса для жінок] тощо. Три чверті подібних питань надходить від жінок і лише чверть — від чоловіків*.

Найчастіше українки зазначають стать у запитах про одяг, взуття та аксесуари, які шукають як для себе, так і для чоловіків: [жіночі ділові костюми інтернет магазин в україні], [кеди жіночі білі], [заготовка на вишиванки чоловічі]. Другою темою серед жіночої аудиторії про “жіноче” на початку 2015 року стала пенсійна реформа, а запити про секс і стосунки посіли третє місце.

У запитах жінок про “чоловіче” на другому місці після одягу опинилися подарунки і привітання: [тост з 40 річчям для чоловіка], [плейкаст на день народження чоловікові]. На третьому — актуальна тема чоловічої зайнятості: [робота в польщі для чоловіків на зиму], [робота для чоловіків у києві].

(Увімкніть показ зображень, щоб побачити інфографіку)

Серед чоловіків, які використовували у запитах гендерні уточнення, одяг також виявився найпопулярнішою темою щодо обох статей.

У запитах про “чоловіче” друге місце посіла тема краси і догляду. Головними їхніми показниками для чоловіків, судячи з таких запитів, є татуювання та зачіски: [рукав тату чоловічий], [наколки для чоловіків], [зачіска чоловічий топ-нот як зробити]. На третьому місці — секс: [секс-шоп для чоловіків], [стимулятор чоловічої сили].

Ще популярнішою тема сексу виявилася у запитах про жінок — тут вона на другому місці. Третю сходинку посідають запити про ювелірні вироби — схоже, багато чоловіків на початку року шукали в інтернеті подарунки до свята для своїх супутниць: [жіночі наручні годинники], [золотий ланцюжок жіночий], [жіночі сережки].

Також мешканці Тернопільщини питали про жінок і жіноче ось таке:

[що означає коли дівчина посміхається хлопцю]

[интересы девушки как оригинально написать вконтакте]
[коли дівчина каже, що до неї гості прийшли що це значить?]
[в чем сила женщины]


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі