Що хоче змінити Юрко Кулик у Тернополі

Опубліковано:
14 Квітня, 2015

Пропонуємо нашим читачам познайомитись ще з одним кандидатом у список “100 кращих тернополян”. Це активний тернополянин, підприємець, відомий у медійному середовищі розробник сайтів, волонтер Юрій Кулик


– Вашу кандидатуру було висунуто тернополянами до участі в громадському проекті-праймерізі «100 кращих тернополян». Чи знали Ви про це та чи очікували таку підтримку, адже до фінального голосування допущені лише ті, хто набрав п’ятдесят та більше висунень?

– Я не очікував, що потраплю у цей проект і не робив нічого для цього. Несподіванкою стало, що я пройшов у фінал.

 

– Яка Ваша думка в цілому про громадський проект «100 кращих тернополян»?

– Це щось нове, цікаве, такого у Тернополі ще не було.

 

– Ми намагаємось знайомити читачів з номінантами даного рейтингу і тому пропонуємо Вам трішки розповісти про себе. Який Ваш основний рід занять? Які інші сфери інтересів? Хто Ви за професією?

– Я приватний підприємець. Займаюся розробкою веб-сайтів, їх підтримкою, рекламою. Водночас я є волонтером у Логістичному центрі допомоги бійцям АТО.

 

– Яка Ваша думка про ситуацію в країні? Як вважаєте: країні та владі потрібен час на зміни та реформи, чи все ж при ефективному керівництві революція вже мала дати успішні результати?

– Можна багато чого говорити, очікувати, але найкраще діяти самому. Зокрема, з іншим ініціативними людьми об’єднуватися у громадські організації, спілки і працювати. Адже те, що декларує влада, це одне, а те, що вона робить – інше. Ми як активні громадяни мали б контролювати процес цих змін і прискорювати їх.

 

– Що думаєте про поточний стан справ у Тернополі? Якщо варто щось змінювати, то що саме?

– Хотілося б змінити багато. Найголовніше, свідомість тернополян, щоб вони зрозуміли, що можуть впливати і контролювати те, що відбувається в місті, входити в певні стандарти співпраці з владою, адже влада обрана громадянами і не для того, щоб вони, нібито, керували, а для того, щоб вона працювала на благо держави, міста та громади.

 

– Якби мали можливість звернутися до більшості тернополян, що б їм побажали чи запропонували?

– Активних дій! Разом ми сила!

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.


4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.

 

Сайт проекту – top100.te.ua


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрко кулик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: