Що чекає переселенців з Донбасу на Тернопільщині

Опубліковано:
15 Грудня, 2014

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи звернулись 135 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції: 22 особи, які прибули для тимчасового проживання з числа мешканців АР Крим та м. Севастополя, 80 мешканців Донецької та 33 – Луганської областей, з них 47 осіб – працевлаштовані.

 

За станом на 1 грудня 2014 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 39 переселенців із окупованих територій та жителів східних областей України.

 

Проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

 

Не завжди вдається знайти роботу для цих громадян через відсутність на ринку праці відповідних вакансій, тому проводиться активна співпраця з роботодавцями. Тим переселенцям, які збираються найближчим часом повернутись до своїх домівок, пропонуються громадські роботи. Для тих, хто вирішив залишитися в місті, але їхні професії не затребувані на ринку праці, пропонується пройти навчання за професіями, які користуються попитом.

 

Спеціалісти центру зайнятості завжди раді допомогти громадянам у наданні адресної підтримки у вирішенні їх проблем.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переселенці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: