Ще 7 мешканців Тернопілля відправляються в зону АТО

Опубліковано:
5 Лютого, 2015

Воювати в зоні АТО буде ще семеро наших краян. Жителів Збаразького району відправлять в навчальний центр «Десна», що на Чернігівіщині вже сьогодні. Троє з них – добровольці.

За словами заступника військового комісара Збаразького і Лановецького об’єднаного районного військового комісаріату, підполковника Андрія Станкевича, у 2014 році Збаражчина зайняла перше місце в області по наданню офіцерів запасу, військовозобов’язаних сержантів, а також транспортного ресурсу.

 

«Станом на 4 лютого ми відправили 39 військовозобов’язаних, а це майже 50% від поставленого нам завдання, – розповів Андрій Станкевич. – Разом з тим, четверта черга мобілізації проходить досить напружено. Передовсім, у зв’язку з тим, що в нашому районі і в самому Збаражі вже є загиблі».

Заступник військового комісара також зазначив, що навіть незважаючи на це, знаходяться патріоти, котрі готові добровільно відстоювати незалежність нашої держави.

54-річний Ярослав із села Красносільці від початку АТО хотів воювати.

«Хто, як не я…Хтось має постояти за Україну. Мої предки воювали в УПА, тепер прийшла й моя черга», – розповів чоловік.

 

За словами ще одного добровольця Олексія, спокійно дивитись те, що коїться зараз на сході України і сидіти вдома він не міг.

«Я був на Майдані від самого початку і нині мені образливо бачити як роздирають країну, за яку ми стояли. Ми не можемо цього допустити», – розповів чоловік.

Велику подяку за допомогу добровольці та призовники висловили волонтерам Збаражчини, адже саме завдяки допомозі  небайдужих, на передову вони поїдуть забезпечені всім необхідним.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #добровольці, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: