Розслідування з приводу тиску на журналіста «Доби» досі триває (ВІДЕО)

Опубліковано:
5 Грудня, 2014

Розслідування з приводу тиску на журналіста досі триває. Саме через це представники ЗМІ та інші небайдужі тернополяни прийшли під стіни обласної міліції. 

 
Нагадаємо, журналіст Інтернет-газети «Доба» Назарій Наджога повідомив міліції, що його незаконно утримував голова громадської організації «Комітет із боротьби з організованою злочинністю та корупцією». Останньому, за словами журналіста, не сподобалася стаття, де Назарій розкрив дані про судимість керівника організації та інші факти його незаконної діяльності. На підставі заяви Назарія відкрито кримінальне провадження за статтею 171 частина 2 Кримінального кодексу – «переслідування, перешкоджання законній журналістській діяльності», а також за статтею 146 частина 1 – «незаконне позбавлення волі особи».

 

Журналіст – Вікторія Суздалєва, камера – Роман Федчина, відеомонтаж – Віталій Цицура.
Тернопільський Медіа Центр. 4 грудня 2014 року.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доба, #зоряна биндас, #назарій наджога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: